dimecres, 26 de novembre del 2014

AUTORRETRAT

Cristina Nuñez

Programa:
25 novembre: Cristina Nuñez presenta el seu mètode i el taller i dona exercicis a fer.
2 dies al gener (us comunicarem les dates): treball de grup sobre les imatges produïdes.

Exercicis:
  • Emocions:
Trobeu un moment i un lloc on esteu completament sols. Escolliu un fons que us agradi i feu alguna prova de llum per comprovar que les fotos surtin be i que la llum, els colors i l’enquadrament siguin interessants.

Feu només 5 fotos del següent procés.
Escolliu UNA emoció entre: RÀBIA, DESESPERACIÓ o TERROR. Comenceu a actuar l’emoció, fingint però al mateix temps escoltant-vos per sentir si comenceu a sentir-la o no. Si us escolteu i actueu, esdevindrà real. Aleshores feu un crit silenciós per buidar-vos completament d’emocions. Després escolteu-vos: com em sento ara? Quines emocions sento ara? I com em sento físicament? Escolteu el vostre cos. Quines sensacions físiques sentiu?
  • Relacions:
Escolliu una persona important a la vostra vida. Pot ser la mare, el pare, germans o germanes, o un amic o amiga. Millor si la relació no és fàcil. Aneu a un lloc on no hi hagi ningú més. Feu-vos com a màxim 7 fotos en total silenci, sense dir res. Escolteu-vos: quines emocions sento al costat d’aquesta persona? Quines sensacions físiques sento al costat d’aquesta persona? En alguna foto, mireu-vos als ulls, i en alguna foto, mireu a la càmera.
Si voleu podeu fingir una lluita, sense tocar-vos, expressant la ràbia amb el rostre.


Porteu totes les fotos al taller. No descarteu cap foto!


http://selfportrait-experience.com

http://cristinanunez.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada